O nas

Romantic Espreso image ALT - Jurij Horvat RomanticRomantic Espreso image ALT - Irena Horvat Romantic

JURIJ HORVAT & IRENA HORVAT

Najina zgodba se je začela že pred ustanovitvijo podjetja, ki obstaja že od leta 2002.

Spoznala in zaljubila sva se že v srednji šoli, ki nikakor ni dala slutiti kako se bo najino življenje obrnilo, saj sva oba obiskoval “Vegovo” srednjo šolo za elektrotehniko in računalništvo. Že takrat povsem različna, ampak z veliko skupnimi točkami (“špricanje pouka”, pohajkovanje po Ljubljani, učenje v naravi).

Za ustanovitev podjetja sva se odločila leta 2002 po rojstvu najinih prvih dveh hčera, ko sem bila sama še na fakulteti in sva obupno potrebovala sredstva za preživljanje. Prehod iz malega samostojnega podjetnika, z dejavnostjo zastopanja, v pravi veliki d.o.o. je bil za naju velik korak in ob pomoči najinih dobrih prijateljev, ki so naju podpirali ves ta čas, nama je to tudi uspelo.

V podjetju, se že od same ustanovitve ukvarjamo s kavo, v začetku zastopanje za različna podjetja, kasneje pa sva v decembru, 2015, začela s svojo blagovno znamko, ki je postal najin peti otrok. Ja, v tem času sva dobila še dva otroka:).

Ves čas sva se izobraževala vsak na svojem področju, Jurij se je popolnoma posvetil kavi, sama pa sem se učila knjigovodstva/računovodstva.

Prodajo komercialnih kav, svoje blagovne znamke, sva kmalu razširila na Hrvaško, Nemčijo in BIH. Blagovno znamko, sva kmalu dopolnila z različnimi produkti, od mleka v prahu, čokolade in ne navsezadnje tudi speciality kav, ki so postale moje ljubezen. Te kave, so mi odprle popolnoma novo dimenzijo okusov, ki so me popeljali v čarobni svet, ki te zasvoji. V letu 2020 sem se odločila, da se moram kot del kavnega podjetja, tudi sama malo bolj izobrazit o kavi in tako sem naredila prvo stopnico od mnogih in se vključila v izobraževanje sca coffee.

Sedaj sva tu, vse najino življenje se vrti okoli kave, po njej dišijo vsi naši prostori in avtomobili. Želela bi, da vam lahko omogočiva, da tudi vi spoznate in vzljubite to črno, opojno ljubezen. Pridružite se nama…..

Skodelica kave s prijateljem je okus sreče in dobro izkoriščen čas.
Neznani avtor


Podatki o podjetju:
Kamareta commerce d.o.o.

Kanižarica 41

8340 Črnomelj

Matična št.: 1533746000
ID številka za DDV: SI13024221, zavezanec za ddv: DA, Dejavnosti SKD:G46.370 – Trgovina na debelo s kavo, čajem, kakavom, začimbami
Srg 2002/00394, št. vložka068/10442600, Okrožno sodišče v NOVO MESTO, datum: 25.09.2002.

GSM: 041 613 663
E-MAIL: info@romantic-espreso.com