Domov/DARILNI PROGRAM/NAKIT/OBESEK ZA KLJUČE KAVA

OBESEK ZA KLJUČE KAVA

6,34 z DDV

Obesek za ključe v obliki kavnega zrna, lesen.

PRIMERJAJ
Kategoriji: ,

Opis

Obesek za ključe v obliki kavnega zrna, lesen.

Quick Comparison

SettingsOBESEK ZA KLJUČE KAVA removeLESEN NAKIT KAVA1 removeKOVINSKA SKULPTURA - KONJIČEK removePODSTAVKI ZA SKODELICE 4 KOM removeKOVINSKA SKULPTURA -PETELINČEK removeUHANI KAVA remove
NameOBESEK ZA KLJUČE KAVA removeLESEN NAKIT KAVA1 removeKOVINSKA SKULPTURA - KONJIČEK removePODSTAVKI ZA SKODELICE 4 KOM removeKOVINSKA SKULPTURA -PETELINČEK removeUHANI KAVA remove
ImageObesek za ključe kavno zrnoKavni nakitKOVINSKI KONJIČEKpodstavki za skodeliceKOVINSKI PETELIN MALIuhani kava
SKU
Rating
Price6,34 z DDV15,33 z DDV200,00 z DDV11,99 z DDV80,00 z DDV19,52 z DDV
Stock
Availability
Add to cart

Dodaj v košarico

Dodaj v košarico

Dodaj v košarico

Dodaj v košarico

Dodaj v košarico

Dodaj v košarico

DescriptionObesek za ključe v obliki kavnega zrna, lesen.Slovenski nakit, lesen, barvan v obliki kavnega zrna. Komplet: verižica+uhaniKovinske skulpture slovenskega porekla so edinstveni dekorativni okraski za vaš dom. Podarite jih lahko tudi kot izvirno darilo prijateljem . Vsaka kovinska skulptura se malo razlikuje po videzu in velikosti, saj so v celoti ročno izdelane in so zato res edinstvene. Slike so simbolične in služijo boljši predstavi izdelka.   Približne mere: 300x360x150mm (približna velikost) Material: kovina V tem darilu dobite:
  • Ročno izdelano kovinsko skulpturo konjiček
  • Unikaten izdelek
  • Izdelan v Sloveniji
Zabavni in razigrani leseni podstavki za skodelice, motiv muce. Sestava: Topolov les, vezana plošča; lak na vodni osnovi. Laserski izrez. Dva sloja laka na vodni osnovi.Uhani so narejeni na osnovi iz nerjavečega jekla in ne povzročajo alergij. So zelo lahki in udobni za nošenje, saj so narejeni na lesu.  Motiv je kava ujeta v umetno smolo. Ker je vsak par uhanov unikatno delo in bodo ustvarjeni ob vašem naročilu je čas za dostavo 5 delovnih dni.   Materiali: kirurško jeklo, les, umetna smola   Embalaža: darilna škatlica v naravnih odtenkih   Osnova za uhane:  nerjaveče jeklo   Vzdrževanje: Izdelek lahko nežno obrišemo z vlažno krpo.
ContentObesek za ključe v obliki kavnega zrna, lesen.Slovenski nakit, lesen, barvan v obliki kavnega zrna. Komplet: verižica+uhaniKovinske skulpture slovenskega porekla so edinstveni dekorativni okraski za vaš dom. Podarite jih lahko tudi kot izvirno darilo prijateljem . Vsaka kovinska skulptura se malo razlikuje po videzu in velikosti, saj so v celoti ročno izdelane in so zato res edinstvene. Slike so simbolične in služijo boljši predstavi izdelka.  

Približne mere: 300x360x150 mm (približna velikost)

Material: kovina V tem darilu dobite:
  • Ročno izdelano kovinsko skulpturo konjiček
  • Unikaten izdelek
  • Izdelan v Sloveniji
Zabavni in razigrani leseni podstavki za skodelice, motiv muce. Sestava: Topolov les, vezana plošča; lak na vodni osnovi. Laserski izrez. Dva sloja laka na vodni osnovi.
Kovinske skulpture slovenskega porekla so edinstveni dekorativni okraski za vaš dom. Podarite jih lahko tudi kot izvirno darilo prijateljem . Vsaka kovinska skulptura se malo razlikuje po videzu in velikosti, saj so v celoti ročno izdelane in so zato res edinstvene. Slike so simbolične in služijo boljši predstavi izdelka. Približne mere: 100 x 180 x 170 mm(približna velikost) Material: kovina V tem darilu dobite:
  • Ročno izdelano kovinsko skulpturo mali petelin
  • Unikaten izdelek
  • Izdelan v Sloveniji
Uhani so narejeni na osnovi iz nerjavečega jekla in ne povzročajo alergij. So zelo lahki in udobni za nošenje, saj so narejeni na lesu.  Motiv je kava ujeta v umetno smolo. Ker je vsak par uhanov unikatno delo in bodo ustvarjeni ob vašem naročilu je čas za dostavo 5 delovnih dni.   Materiali: kirurško jeklo, les, umetna smola   Embalaža: darilna škatlica v naravnih odtenkih   Osnova za uhane:  nerjaveče jeklo   Vzdrževanje: Izdelek lahko nežno obrišemo z vlažno krpo.
WeightNi na voljoNi na voljoNi na voljoNi na voljoNi na voljoNi na voljo
DimensionsNi na voljoNi na voljoNi na voljoNi na voljoNi na voljoNi na voljo
Additional information

Title

Go to Top