Leseno stojalo za kapsule Nespresso

20,74 z DDV

Lepo in elegantno stojalo, se bo podalo v vsako kuhinjo, tako tradicionalno kot moderno. Vaša kapsule bodo urejene pregledno in dostopno.

Material: vezana plošča

 

PRIMERJAJ

Opis

Lepo in elegantno stojalo, se bo podalo v vsako kuhinjo, tako tradicionalno kot moderno. Vaša kapsule bodo urejene pregledno in dostopno.

Material: vezana plošča

Quick Comparison

SettingsLeseno stojalo za kapsule Nespresso removeLONČEK UNICORN removeMASAŽNI VALJČEK LESEN removeOBESEK ZA KLJUČE KAVA removeNAJBOLJŠA BABI removeKOVINSKA SKULPTURA - KONJIČEK remove
NameLeseno stojalo za kapsule Nespresso removeLONČEK UNICORN removeMASAŽNI VALJČEK LESEN removeOBESEK ZA KLJUČE KAVA removeNAJBOLJŠA BABI removeKOVINSKA SKULPTURA - KONJIČEK remove
ImageLonček unicornvalček za maderoterapijoObesek za ključe kavno zrnoKOVINSKI KONJIČEK
SKU
Rating
Price20,74 z DDV12,69 z DDV15,00 12,20 z DDV6,34 z DDV10,49 z DDV200,00 z DDV
Stock
Availability
Add to cart

Dodaj v košarico

Dodaj v košarico

Dodaj v košarico

Dodaj v košarico

Dodaj v košarico

Dodaj v košarico

DescriptionLepo in elegantno stojalo, se bo podalo v vsako kuhinjo, tako tradicionalno kot moderno. Vaša kapsule bodo urejene pregledno in dostopno. Material: vezana plošča  Emajliran lonček Višina: 8 cm Premer 8,6 cm Volumen: 350 ml Pomivanje v pomivalnem stroju ni priporočljivo.Leseni pripomoček za masažo telesa  (maderoterapijo) je iz naravnega materiala – bukovega lesa, ročno izdelan v Sloveniji. Sprostitev ni popolna brez dobre kave. Ideja za darilo: MASAŽNI VALJČEK-IDEJA ZA DARILOI Kavo najdete  TUKAJ.Obesek za ključe v obliki kavnega zrna, lesen.Keramična skodelica Višina skodelice: 9,5 cm Premer skodelice: 8,5 mm Volumen: 325ml (11oz.) Primerna za pomivanje v pomivalnem stroju.Kovinske skulpture slovenskega porekla so edinstveni dekorativni okraski za vaš dom. Podarite jih lahko tudi kot izvirno darilo prijateljem . Vsaka kovinska skulptura se malo razlikuje po videzu in velikosti, saj so v celoti ročno izdelane in so zato res edinstvene. Slike so simbolične in služijo boljši predstavi izdelka.   Približne mere: 300x360x150mm (približna velikost) Material: kovina V tem darilu dobite:
  • Ročno izdelano kovinsko skulpturo konjiček
  • Unikaten izdelek
  • Izdelan v Sloveniji
ContentLepo in elegantno stojalo, se bo podalo v vsako kuhinjo, tako tradicionalno kot moderno. Vaša kapsule bodo urejene pregledno in dostopno. Material: vezana ploščaEmajliran lonček Višina: 8 cm Premer 8,6 cm Volumen: 350 ml Pomivanje v pomivalnem stroju ni priporočljivo.  Leseni pripomoček za masažo telesa  (maderoterapijo) je iz naravnega materiala – bukovega lesa, ročno izdelan v Sloveniji. Sprostitev ni popolna brez dobre kave. Ideja za darilo: MASAŽNI VALJČEK-IDEJA ZA DARILOI Kavo najdete  TUKAJ.Obesek za ključe v obliki kavnega zrna, lesen.Keramična skodelica Višina skodelice: 9,5 cm Premer skodelice: 8,5 mm Volumen: 325ml (11oz.) Primerna za pomivanje v pomivalnem stroju.Kovinske skulpture slovenskega porekla so edinstveni dekorativni okraski za vaš dom. Podarite jih lahko tudi kot izvirno darilo prijateljem . Vsaka kovinska skulptura se malo razlikuje po videzu in velikosti, saj so v celoti ročno izdelane in so zato res edinstvene. Slike so simbolične in služijo boljši predstavi izdelka.  

Približne mere: 300x360x150 mm (približna velikost)

Material: kovina V tem darilu dobite:
  • Ročno izdelano kovinsko skulpturo konjiček
  • Unikaten izdelek
  • Izdelan v Sloveniji
Weight
DimensionsNi na voljoNi na voljoNi na voljoNi na voljoNi na voljoNi na voljo
Additional information

Go to Top