Domov/DARILNI PROGRAM/LESENI IZDELKI/Leseno stojalo za kapsule Nespresso

Leseno stojalo za kapsule Nespresso

20,74 z DDV

Lepo in elegantno stojalo, se bo podalo v vsako kuhinjo, tako tradicionalno kot moderno. Vaša kapsule bodo urejene pregledno in dostopno.

Material: vezana plošča

 

PRIMERJAJ

Opis

Lepo in elegantno stojalo, se bo podalo v vsako kuhinjo, tako tradicionalno kot moderno. Vaša kapsule bodo urejene pregledno in dostopno.

Material: vezana plošča

Quick Comparison

SettingsLeseno stojalo za kapsule Nespresso removeOBESEK ZA KLJUČE KAVA removeKOVINSKA SKULPTURA - KONJIČEK removeMASAŽNI VALJČEK LESEN removeKOVINSKA SKULPTURA -PETELINČEK removeLESEN NAKIT KAVA1 remove
NameLeseno stojalo za kapsule Nespresso removeOBESEK ZA KLJUČE KAVA removeKOVINSKA SKULPTURA - KONJIČEK removeMASAŽNI VALJČEK LESEN removeKOVINSKA SKULPTURA -PETELINČEK removeLESEN NAKIT KAVA1 remove
ImageObesek za ključe kavno zrnoKOVINSKI KONJIČEKvalček za maderoterapijoKOVINSKI PETELIN MALIKavni nakit
SKU
Rating
Price20,74 z DDV6,34 z DDV200,00 z DDV12,20 z DDV80,00 z DDV15,33 z DDV
Stock
Availability
Add to cart

Dodaj v košarico

Dodaj v košarico

Dodaj v košarico

Dodaj v košarico

Dodaj v košarico

Dodaj v košarico

DescriptionLepo in elegantno stojalo, se bo podalo v vsako kuhinjo, tako tradicionalno kot moderno. Vaša kapsule bodo urejene pregledno in dostopno. Material: vezana plošča  Obesek za ključe v obliki kavnega zrna, lesen.Kovinske skulpture slovenskega porekla so edinstveni dekorativni okraski za vaš dom. Podarite jih lahko tudi kot izvirno darilo prijateljem . Vsaka kovinska skulptura se malo razlikuje po videzu in velikosti, saj so v celoti ročno izdelane in so zato res edinstvene. Slike so simbolične in služijo boljši predstavi izdelka.   Približne mere: 300x360x150mm (približna velikost) Material: kovina V tem darilu dobite:
  • Ročno izdelano kovinsko skulpturo konjiček
  • Unikaten izdelek
  • Izdelan v Sloveniji
Leseni pripomoček za masažo telesa  (maderoterapijo) je iz naravnega materiala – bukovega lesa, ročno izdelan v Sloveniji. Sprostitev ni popolna brez dobre kave. Ideja za darilo: MASAŽNI VALJČEK-IDEJA ZA DARILOI Kavo najdete  TUKAJ.Slovenski nakit, lesen, barvan v obliki kavnega zrna. Komplet: verižica+uhani
ContentLepo in elegantno stojalo, se bo podalo v vsako kuhinjo, tako tradicionalno kot moderno. Vaša kapsule bodo urejene pregledno in dostopno. Material: vezana ploščaObesek za ključe v obliki kavnega zrna, lesen.Kovinske skulpture slovenskega porekla so edinstveni dekorativni okraski za vaš dom. Podarite jih lahko tudi kot izvirno darilo prijateljem . Vsaka kovinska skulptura se malo razlikuje po videzu in velikosti, saj so v celoti ročno izdelane in so zato res edinstvene. Slike so simbolične in služijo boljši predstavi izdelka.  

Približne mere: 300x360x150 mm (približna velikost)

Material: kovina V tem darilu dobite:
  • Ročno izdelano kovinsko skulpturo konjiček
  • Unikaten izdelek
  • Izdelan v Sloveniji
Leseni pripomoček za masažo telesa  (maderoterapijo) je iz naravnega materiala – bukovega lesa, ročno izdelan v Sloveniji. Sprostitev ni popolna brez dobre kave. Ideja za darilo: MASAŽNI VALJČEK-IDEJA ZA DARILOI Kavo najdete  TUKAJ.
Kovinske skulpture slovenskega porekla so edinstveni dekorativni okraski za vaš dom. Podarite jih lahko tudi kot izvirno darilo prijateljem . Vsaka kovinska skulptura se malo razlikuje po videzu in velikosti, saj so v celoti ročno izdelane in so zato res edinstvene. Slike so simbolične in služijo boljši predstavi izdelka. Približne mere: 100 x 180 x 170 mm(približna velikost) Material: kovina V tem darilu dobite:
  • Ročno izdelano kovinsko skulpturo mali petelin
  • Unikaten izdelek
  • Izdelan v Sloveniji
Slovenski nakit, lesen, barvan v obliki kavnega zrna. Komplet: verižica+uhani
Weight
DimensionsNi na voljoNi na voljoNi na voljoNi na voljoNi na voljoNi na voljo
Additional information

Title

Go to Top