LaRhea BL eC I3 A2-brezplačni najem

Za bolj zahtevne stranke, manjša podjetja,  imamo možnost najema večjega aparata s katerim lahko pripravite tako kavo, kavo z mlekom ali čokolado. Ob nakupu naših surovin je najem za vas brezplačen.

Lahko s priključkom na vodo ali brez.

 

PRIMERJAJ
Kategorija:

Opis

Za bolj zahtevne stranke, manjša podjetja ,  imamo možnost najema večjega aparata s katerim lahko pripravite tako kavo, kavo z mlekom ali čokolado. Ob nakupu naših surovin je najem za vas brezplačen.

Lahko s priključkom na vodo ali brez.

Surovine:

-instant kava

-mlekov prahu Romantic

-čokoladni napitki

Pogoji najema:

od 15-30 zaposlenih dalje

poraba: cca. 1000 kavnih napitkov mesečno

 

 

 

Quick Comparison

SettingsLaRhea BL eC I3 A2-brezplačni najem removeKapsula za ponovno polnjenje Dolce Gusto removeAPARAT ZA KAVO V KAPSULAH removePaket Urška - brezplačni najem removeAPARATI ZA GOSTINSTVO removePaket Ajda-brezplačni najem remove
NameLaRhea BL eC I3 A2-brezplačni najem removeKapsula za ponovno polnjenje Dolce Gusto removeAPARAT ZA KAVO V KAPSULAH removePaket Urška - brezplačni najem removeAPARATI ZA GOSTINSTVO removePaket Ajda-brezplačni najem remove
ImageKavni aparat za brezplačni najem.kapsula za ponovno polnjenje Dolce GustoKavni aparat na kapsule innisia (1)Brezplačni najem kavnega avtomata
SKU12335886NAJEM2-1-1NAJEM2
Rating
Price24,28 z DDV85,40 z DDV
Stock
Availability
Add to cart

Beri dalje

Dodaj v košarico

Dodaj v košarico

Beri dalje

Beri dalje

Beri dalje

DescriptionZa bolj zahtevne stranke, manjša podjetja,  imamo možnost najema večjega aparata s katerim lahko pripravite tako kavo, kavo z mlekom ali čokolado. Ob nakupu naših surovin je najem za vas brezplačen. Lahko s priključkom na vodo ali brez.  Kapsula za ponovno polnjenje je edinstvena kapsula narejena iz nerjavečega materiala, kompatibilna z aparati Dolce gusto. Svojo najljubšo kavo, boste sedaj lahko izbrali sami, seveda vas vabimo, da jo poiščete med našo ponudbo.Lična mala naprava,za pripravo espresso kave, ki se prilagodi vsaki kuhinji, pisarni, frizerskemu salonu....Idealna za uporabo na vikendu.. Z enim dotikom in 25 sekundami si lahko pripravite odlično kavo v dveh  velikostih kave, espresso in dolgo kavo.Ne potrebuje priključka na vodo.  SAMO ZA PODJETJA Kavni avtomat je lahko vaš v brezplačno uporabo ob naročilu kapsul. Kavni avtomat dobite v uporabo brez časovne vezave.  Pošiljamo po celi Sloveniji v roku 24 ur, takoj po vračilu podpisane pogodbe. Možen tudi kratkoročni najem za sejme in prireditve. Paket vsebuje:
  • Kavni avtomat Nespresso essenza in
  • 100 kapsul po lastni izbiri .
Gostincem omogočamo ugoden nakup ali najem novih in rablljenih kavnih aparatov, ledomatov in pomivalnih strojev, pod pogojem podpisa pogodbe  za oskrbovanje s kavo Romantic. Za pogoje in izbiro kave ter aparatur nas kontaktirajte na 041 613 663SAMO ZA PODJETJA Kavni avtomat je lahko vaš v brezplačno uporabo ob naročilu kapsul. Kavni avtomat dobite v uporabo brez časovne vezave. Pošiljamo po celi Sloveniji v roku  24 ur, takoj po vračilu podpisane pogodbe. Možen tudi kratkoročni najem za sejem ali prireditve. Paket vsebuje:
  • Kavni avtomat Nespresso inessia in
  • 100 kapsul po lastni izbiri .
ContentZa bolj zahtevne stranke, manjša podjetja ,  imamo možnost najema večjega aparata s katerim lahko pripravite tako kavo, kavo z mlekom ali čokolado. Ob nakupu naših surovin je najem za vas brezplačen. Lahko s priključkom na vodo ali brez. Surovine: -instant kava -mlekov prahu Romantic -čokoladni napitki Pogoji najema: od 15-30 zaposlenih dalje poraba: cca. 1000 kavnih napitkov mesečno      Kapsula za ponovno polnjenje je edinstvena kapsula narejena iz nerjavečega materiala, kompatibilna z aparati Dolce gusto. Svojo najljubšo kavo, boste sedaj lahko izbrali sami, seveda vas vabimo, da jo poiščete med našo ponudbo. Vsebina: 1 kapsula iz nerjavečega jekla 1 tapkalo za kavo 1 obroček za lažjo dozacijoLična mala naprava, za pripravo espresso kave, ki se prilagodi vsaki kuhinji, pisarni, frizerskemu salonu....Idealna za uporabo na vikendu. Z enim dotikom in 25 sekundami si lahko pripravite odlično kavo v dveh  velikostih kave, espresso in dolgo kavo. Ne potrebuje priključka na vodo. V primeru nakupa aparata vam določimo unikatno kodo, s katero uveljavljate popust pri nakupu kapsul. Kontaktirajte nas: 041 613 663 Barva odvisna od trenutne zaloge, povečini v beli ali rdeči barvi. Lastnosti: - tip: kavni aparat za kapsule - možnost priprave kratke ali dolge espresso kave - rezervoar za vodo: 0,7 l - pritisk kavnega aparata: 19 bar - mere: 120 x 230 x321 mm - teža: 2,4 kg - varčevanje z energijo: po 9 minutah mirovanja - kapaciteta vsebnika za porabljene kapsule: 8 kapsul - garancija: 1 letoKavni avtomat je lahko vaš v brezplačno uporabo ob naročilu kapsul. Kavni avtomat dobite v uporabo brez  časovne vezave. Pošiljamo po celi Sloveniji v roku 24 ur, takoj po vračilu podpisane pogodbe. Paket vsebuje:
  • Kavni avtomat Nespresso essenza mini in
  • 100 kapsul (1 karton) po lastni izbiri .
  Najem za podjetja: 100 kapsul (1 karton 100/1)/vsak mesec  
Gostincem omogočamo ugoden nakup ali najem novih in rablljenih kavnih aparatov, ledomatov in pomivalnih strojev, pod pogojem podpisa pogodbe  za oskrbovanje s kavo Romantic. Za pogoje in izbiro kave ter aparatur nas kontaktirajte na 041 613 663Kavni avtomat je lahko vaš v brezplačno uporabo ob naročilu kapsul. Kavni avtomat dobite v uporabo brez časovne vezave. Pošiljamo po celi Sloveniji v roku 24 ur, takoj po vračilu podpisane pogodbe. Paket vsebuje:
  • Kavni avtomat Nespresso inessia in
  • 100 kapsul (1 karton) po lastni izbiri .
  Najem za podjetja: 100 kapsul (1 karton 100/1)/vsak mesec  
Weight
DimensionsNi na voljoNi na voljoNi na voljoNi na voljoNi na voljoNi na voljo
Additional information

Go to Top