Domov/KAVNE KAPSULE, KAVNI APARATI/Paket Urška – brezplačni najem

Paket Urška – brezplačni najem

SAMO ZA PODJETJA

Kavni avtomat je lahko vaš v brezplačno uporabo ob naročilu kapsul. Kavni avtomat dobite v uporabo brez časovne vezave. 

Pošiljamo po celi Sloveniji v roku 24 ur, takoj po vračilu podpisane pogodbe. Možen tudi kratkoročni najem za sejme in prireditve.

Paket vsebuje:

 • Kavni avtomat Nespresso essenza in
 • 100 kapsul po lastni izbiri .
PRIMERJAJ
Šifra: NAJEM2-1-1 Kategoriji: ,

Opis

Kavni avtomat je lahko vaš v brezplačno uporabo ob naročilu kapsul. Kavni avtomat dobite v uporabo brez  časovne vezave.

Pošiljamo po celi Sloveniji v roku 24 ur, takoj po vračilu podpisane pogodbe.

Paket vsebuje:

 • Kavni avtomat Nespresso essenza mini in
 • 100 kapsul (1 karton) po lastni izbiri .

 

Najem za podjetja:

100 kapsul (1 karton 100/1)/vsak mesec

 

Quick Comparison

SettingsPaket Urška - brezplačni najem removeKapsula za ponovno polnjenje Dolce Gusto removeAPARATI ZA GOSTINSTVO removeLaRhea BL eC I3 A2-brezplačni najem removeJEČMENOVA KAVA ORZO EXTRA BAR removePaket 1 remove
NamePaket Urška - brezplačni najem removeKapsula za ponovno polnjenje Dolce Gusto removeAPARATI ZA GOSTINSTVO removeLaRhea BL eC I3 A2-brezplačni najem removeJEČMENOVA KAVA ORZO EXTRA BAR removePaket 1 remove
Imagekapsula za ponovno polnjenje Dolce GustoKavni aparat za brezplačni najem.Žitna kava Orzo v čaldahsgl easy smart
SKUNAJEM2-1-1NAJEM2
Rating
Price29,62 z DDV7,11 z DDV
Stock
Availability
Add to cart

Beri dalje

Dodaj v košarico

Beri dalje

Beri dalje

Dodaj v košarico

Beri dalje

DescriptionSAMO ZA PODJETJA Kavni avtomat je lahko vaš v brezplačno uporabo ob naročilu kapsul. Kavni avtomat dobite v uporabo brez časovne vezave.  Pošiljamo po celi Sloveniji v roku 24 ur, takoj po vračilu podpisane pogodbe. Možen tudi kratkoročni najem za sejme in prireditve. Paket vsebuje:
 • Kavni avtomat Nespresso essenza in
 • 100 kapsul po lastni izbiri .
Kapsula za ponovno polnjenje je edinstvena kapsula narejena iz nerjavečega materiala, kompatibilna z aparati Dolce gusto. Svojo najljubšo kavo, boste sedaj lahko izbrali sami, seveda vas vabimo, da jo poiščete med našo ponudbo.Gostincem omogočamo ugoden nakup ali najem novih in rablljenih kavnih aparatov, ledomatov in pomivalnih strojev, pod pogojem podpisa pogodbe  za oskrbovanje s kavo Romantic. Za pogoje in izbiro kave ter aparatur nas kontaktirajte na 041 613 663Za bolj zahtevne stranke, manjša podjetja,  imamo možnost najema večjega aparata s katerim lahko pripravite tako kavo, kavo z mlekom ali čokolado. Ob nakupu naših surovin je najem za vas brezplačen. Lahko s priključkom na vodo ali brez.  Ječmenova kava orzo extra bar 32 čald po 6 g Energijske vrednosti nSAMO ZA PODJETJA Kavni avtomat je lahko vaš v brezplačno uporabo ob naročilu kapsul. Kavni avtomat dobite v uporabo brez časovne vezave. Pošiljamo po celi Sloveniji v roku  24 ur, takoj po vračilu podpisane pogodbe. Možen tudi kratkoročni najem za sejem ali prireditve. Paket vsebuje:
 • Kavni avtomat sgl easy smart in
 • 100 kapsul excluziv/aromatic po lastni izbiri .
ContentKavni avtomat je lahko vaš v brezplačno uporabo ob naročilu kapsul. Kavni avtomat dobite v uporabo brez  časovne vezave. Pošiljamo po celi Sloveniji v roku 24 ur, takoj po vračilu podpisane pogodbe. Paket vsebuje:
 • Kavni avtomat Nespresso essenza mini in
 • 100 kapsul (1 karton) po lastni izbiri .
  Najem za podjetja: 100 kapsul (1 karton 100/1)/vsak mesec  
Kapsula za ponovno polnjenje je edinstvena kapsula narejena iz nerjavečega materiala, kompatibilna z aparati Dolce gusto. Svojo najljubšo kavo, boste sedaj lahko izbrali sami, seveda vas vabimo, da jo poiščete med našo ponudbo. Vsebina: 1 kapsula iz nerjavečega jekla 1 tapkalo za kavo 1 obroček za lažjo dozacijoGostincem omogočamo ugoden nakup ali najem novih in rablljenih kavnih aparatov, ledomatov in pomivalnih strojev, pod pogojem podpisa pogodbe  za oskrbovanje s kavo Romantic. Za pogoje in izbiro kave ter aparatur nas kontaktirajte na 041 613 663Za bolj zahtevne stranke, manjša podjetja ,  imamo možnost najema večjega aparata s katerim lahko pripravite tako kavo, kavo z mlekom ali čokolado. Ob nakupu naših surovin je najem za vas brezplačen. Lahko s priključkom na vodo ali brez. Surovine: -instant kava -mlekov prahu Romantic -čokoladni napitki Pogoji najema: od 15-30 zaposlenih dalje poraba: cca. 1000 kavnih napitkov mesečno      Ječmenova kava orzo extra bar   32 čald po 6 g Energijske vrednosti na 100g:
energijska vrednost 1546 kJ/366 kca
maščoba : 1,1 g od tega nasičene maščobe: 0,3g
ogljikovihidrati: 70,5 g oa tega sladkorji: 0,0 g
beljakovine: 11,7g
sol: 0,0g


Kavni avtomat je lahko vaš v brezplačno uporabo ob naročilu kapsul. Kavni avtomat dobite v uporabo brez časovne vezave. Pošiljamo po celi Sloveniji v roku 24 ur, takoj po vračilu podpisane pogodbe. Paket vsebuje:
 • Kavni avtomat sgl easy smart in 100 kapsul excluziv/aromatic po lastni izbiri .
Najem za podjetja: 100 kapsul (1 karton 100/1)/vsak mesec  
WeightNi na voljoNi na voljoNi na voljoNi na voljoNi na voljoNi na voljo
DimensionsNi na voljoNi na voljoNi na voljoNi na voljoNi na voljoNi na voljo
Additional information

Title

Go to Top