Domov/KAVNE KAPSULE, KAVNI APARATI/Paket Urška – brezplačni najem

Paket Urška – brezplačni najem

SAMO ZA PODJETJA

Kavni avtomat je lahko vaš v brezplačno uporabo ob naročilu kapsul. Kavni avtomat dobite v uporabo brez časovne vezave. 

Pošiljamo po celi Sloveniji v roku 24 ur, takoj po vračilu podpisane pogodbe. Možen tudi kratkoročni najem za sejme in prireditve.

Paket vsebuje:

 • Kavni avtomat Nespresso essenza in
 • 100 kapsul po lastni izbiri .
PRIMERJAJ
Šifra: NAJEM2-1-1 Kategoriji: ,

Opis

Kavni avtomat je lahko vaš v brezplačno uporabo ob naročilu kapsul. Kavni avtomat dobite v uporabo brez  časovne vezave.

Pošiljamo po celi Sloveniji v roku 24 ur, takoj po vračilu podpisane pogodbe.

Paket vsebuje:

 • Kavni avtomat Nespresso essenza mini in
 • 100 kapsul (1 karton) po lastni izbiri .

 

Najem za podjetja:

100 kapsul (1 karton 100/1)/vsak mesec

 

Quick Comparison

SettingsPaket Urška - brezplačni najem removeKAVNE BLAZINICE/CIALDE ROMANTIC EXCLUZIVE 100/1 removeKAVA V KAPSULAH ROMANTIC CLASIC removeROMANTIC KAVA BREZ KOFEINA V ČALDAH 18/1 removeKapsula za ponovno polnjenje Dolce Gusto removeKAPSULE ZA PONOVNO POLNJENJE remove
NamePaket Urška - brezplačni najem removeKAVNE BLAZINICE/CIALDE ROMANTIC EXCLUZIVE 100/1 removeKAVA V KAPSULAH ROMANTIC CLASIC removeROMANTIC KAVA BREZ KOFEINA V ČALDAH 18/1 removeKapsula za ponovno polnjenje Dolce Gusto removeKAPSULE ZA PONOVNO POLNJENJE remove
ImageKAVNE BLAZINICE/CIALDE ROMANTICKava v kapsulah Romantic espresso clasic kompatibilne z nespresso aparatiRomantic kava brez kofeina v čaldahkapsula za ponovno polnjenje Dolce Gustokapsule za ponovno polnjenje
SKUNAJEM2-1-112335964
Rating
Price16,97 z DDV38,33 z DDV7,11 z DDV29,62 z DDV36,90 z DDV
Stock
Availability
Add to cart

Beri dalje

Dodaj v košarico

Dodaj v košarico

Dodaj v košarico

Dodaj v košarico

Dodaj v košarico

DescriptionSAMO ZA PODJETJA Kavni avtomat je lahko vaš v brezplačno uporabo ob naročilu kapsul. Kavni avtomat dobite v uporabo brez časovne vezave.  Pošiljamo po celi Sloveniji v roku 24 ur, takoj po vračilu podpisane pogodbe. Možen tudi kratkoročni najem za sejme in prireditve. Paket vsebuje:
 • Kavni avtomat Nespresso essenza in
 • 100 kapsul po lastni izbiri .
Sestavine: 80%arabica, 20% robusta Stopnja praženosti: Srednja Organoleptične lasnosti:
 • krema    * * * * *
 • intenziteta   * * * *
 • bogatost   * * * * *
 • aroma   * * * *
 • sladkost   * * * *
Pakiranje: 100/1  7g Premer: 44mm
Romantic kapsule kvalitete clasic , namenjene uživanju kave v doma, v pisarni, frizerskih salonih.... Pakiranje: karton /100 kosPakiranje brezkofeinske kave v čaldah. Pakiranje: paket z 18 čaldami po 7g Premer 44 mmKapsula za ponovno polnjenje je edinstvena kapsula narejena iz nerjavečega materiala, kompatibilna z aparati Dolce gusto. Svojo najljubšo kavo, boste sedaj lahko izbrali sami, seveda vas vabimo, da jo poiščete med našo ponudbo.Kapsula za ponovno polnjenje je edinstvena kapsula narejena iz nerjavečega materiala, kompatibilna z Nespresso aparati. Paket vsebuje kapsulo za večkratno polnitev, ter 3 različne filtre s katerimi lahko prilagajate pripravo kave, plastični dozirnik in tapkalo s katerim, boste potlačili kavo v kapsulo.  
ContentKavni avtomat je lahko vaš v brezplačno uporabo ob naročilu kapsul. Kavni avtomat dobite v uporabo brez  časovne vezave. Pošiljamo po celi Sloveniji v roku 24 ur, takoj po vračilu podpisane pogodbe. Paket vsebuje:
 • Kavni avtomat Nespresso essenza mini in
 • 100 kapsul (1 karton) po lastni izbiri .
  Najem za podjetja: 100 kapsul (1 karton 100/1)/vsak mesec  
Pripravite romantično vzdušje in si privoščite popolno skodelico kave s kavnimi blazinicami Romantic Exclusive. Te posebne blazinice so ustvarjene iz najboljših kavnih zrn, sestavljenih iz 80% aromatične arabice in 20% robuste, kar zagotavlja edinstveno in bogato kavno izkušnjo. Vsaka blazinica vsebuje 7 g skrbno izbranih zmletih kavnih zrn, ki so skrbno zapakirana za svežino in ohranjanje okusa. V vsaki embalaži boste našli 100 blazinic, kar vam bo omogočilo dolgotrajno uživanje v vrhunski kavi. Romantic Exclusive kavne blazinice so idealne za ljubitelje kave, ki cenijo kakovost, eleganco in subtilne arome. Mešanica arabice in robuste ustvarja harmoničen okus s pridihom čokolade  in karamelne sladkosti. Ne glede na to, ali si želite pripraviti popolno skodelico kave za sprostitev sami ali pa goste razvajati s kakovostno kavo, bodo kavne blazinice Romantic Exclusive vedno odlična izbira.Romantic kapsule kvalitete clasic so polnjene z mešanico mlete pražene kave, sladkega in mehkega okusa. Njen bogat in aromatičen okus spominja na čokolado. Sladkana kava pusti okus po medu. Odlikuje se po ravnovesju med azijskimi kavami robusta in kavami arabica iz Srednje in Južne Amerike, ki zagotavlja aromo, ki nas spominja na družino in dom. Pakiranje: karton /100 kos  Pakiranje brezkofeinske kave v čaldah. Pakiranje: paket z 18 čaldami po 7 gKapsula za ponovno polnjenje je edinstvena kapsula narejena iz nerjavečega materiala, kompatibilna z aparati Dolce gusto. Svojo najljubšo kavo, boste sedaj lahko izbrali sami, seveda vas vabimo, da jo poiščete med našo ponudbo. Vsebina: 1 kapsula iz nerjavečega jekla 1 tapkalo za kavo 1 obroček za lažjo dozacijoKapsula za ponovno polnjenje je edinstvena kapsula narejena iz nerjavečega materiala, kompatibilna z Nespresso aparati. Paket vsebuje kapsulo za večkratno polnitev, ter 3 različne filtre s katerimi lahko prilagajate pripravo kave, plastični dozirnik in tapkalo s katerim, boste potlačili kavo v kapsulo.      
WeightNi na voljoNi na voljoNi na voljoNi na voljoNi na voljoNi na voljo
DimensionsNi na voljoNi na voljoNi na voljoNi na voljoNi na voljoNi na voljo
Additional information

Title

Go to Top